Nieuwe stap voor stapkaart voor waterflessen bedrukken

Weet vele jaren hebben we duizenden relatiegeschenken bedrukt voor uiteenlopende klanten. De webshop bezit ons breed collectie aan promotionele artikelen.

Sportclubs verkopen de drinkflessen en bidons betreffende logo veelal om een clubkas te spekken en zo alle mogelijke activiteiten mogelijk te produceren. Een brille glazen fles of bidon kan zijn dus inzetbaar op ieder gebied en voor ettelijke doeleinden. 

U kan een Dopper drinkfles bedrukken in het formaat 45 x 40 mm, 90 x 40 mm of zelfs volledig rondom. Die opdruk u ook kiest, u dan ook kiest voor een duurzame drinkfles zodra promotiemiddel, welke bij een ieder in de smaak valt. Gebruik een dopper waterflessen tijdens sportevenementen ofwel beurzen en de bedrijf blijft positief tussen de zorg voor uw (zakelijke) relaties en klandizie.

Een drinkfles bedrukt betreffende je merknaam kan zijn een tijdloos en nuttig geschenk. Voor jong en oud. Man of vrouw. Houd voor ogen wat je wilt uitstralen met de plastic drinkflessen. Kom je daar zelf ook niet uit? Neem dan contact betreffende het op. De slogan luidt ook niet wegens niks: ‘Wij helpen jou reclame produceren’.

Betreffende die waterflessen lever je een positieve bijdrage met het milieu en de activiteiten over Join the Pipe. Benieuwd naar ons BOGO waterfles betreffende jouw merknaam? Belangstelling dan een digitaal drukvoorbeeld met. Kosteloos en vrijblijvend. Meer begrijpen over BOGO waterfles bedrukken? Bel voor vragen ofwel advies naar 0318-743600 ofwel verzend een e-email naar gerard@maxilia.nl.

Is dat ook niet rap in overvloed? Spoedleveringen kunnen we vaak alsnog eerder leveren. Haastige spoed? Neem regelrecht contact betreffende ons op via te telefoneren of e-e-mailen naar 0318-743600 ofwel gerard@maxilia.nl. Of belangstelling vandaag alsnog een digitaal drukvoorbeeld aan. Dit voorbeeld kan zijn op schaal en in de via jou opgegeven tinten.

U kan er natuurlijk wat anders dan drinkwater in verrichten. De Tony Chocolonely / Handsoff My here Chocolate chocoladereep smaakt geweldig en is veel te lekker om te segmenten, uitgezonderd betreffende jezelf vervolgens. Dit geschenk is verpakt in een leuk geschenkdoosje of tasje.

Voor Greenmotion heb je de selectie uit een breed assortiment waterflessen en bidons. Aangaande een bekende Doppers tot duurzame eco mokken. Vanwege elke onderneming is daar dus immers ons geschikte waterfles te aankopen, weet dan ook niet betreffende een eigen bedrukking. Tevens de bidons zijn in verscheidene kleurcombinaties en maten leverbaar.

Right Time private label is ons beurs het gespecialiseerd kan zijn in het bedrukken met dranken en aanverwante artikelen. De gepersonaliseerde dranken voorzien wij over uw persoonlijk ontwerp op het etiket ofwel bedrukken deze betreffende uw merknaam ofwel overige strekking.

Zoals weet beschreven is, mogen opvouwbare flesjes vanwege verschillende doeleinden aangewend worden. Veelal worden deze flesjes in verband gebracht betreffende actieve doeleinden.

Voor Greengiving kan zijn het mogelijk om Een Dopper te bedrukken betreffende de logo ingeval relatiegeschenk. Deze unieke en bijzonder gewilde waterflesje bezit een boodschap. Dopper wil immers personen inspireren teneinde alleen een plastic afvalberg te verminderen door waterflessen over Dopper te benutten.

Bij Greengiving is dit geoorloofd de Dopper Original te bedrukken met de logo, slogan, tekst of persoonsnaam. Of het meteen gaat teneinde een logo in PMS kleur(en) ofwel om ons full colour bedrukking. Via een meerdere tinten mag een Dopper perfect geraken afgestemd op de huisstijl.

Geschenkdoosje op maat is afhankelijk met het aantal. Betreffende deze chocolade is het Quality for a Better Life programma gesteund. Hierbij geraken boeren geholpen teneinde hun cacao op een duurzame methode te verbouwen en tegelijkertijd hun gezinsleven te herstellen.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt het wegens jouw! Dit logo kan in ieder willekeurig bestandsformaat worden aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het dan bekwaam over. En het kost niks! Mede een extra bezigheden gaat de leverdatum van een bestelling een dag later zijn.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Nieuwe stap voor stapkaart voor waterflessen bedrukken”

Leave a Reply

Gravatar